Over ons

Wij, zijn Wim, Nienke en dochters Anna en Belle. Daarnaast zult u regelmatig onze trouwe viervoeter ‘Golden retriever’, ‘Lynn’ tegenkomen. Als de zon maar enigszins schijnt zal Lynn een plekje in de schaduw gaan opzoeken.

Al jaren zijn wij gefascineerd door het mooie Italiaanse landschap en cultuur. Al jaren dromend van een eigen huis cq. Bed & Breakfast in Italie is het er in 2019 dan eindelijk van gekomen, een droomhuis op een uitzonderlijke mooie locatie, tussen de mooie Adriatische kust met diverse nautische mogelijkheden en de mooie en rustige natuurparken van de Apenijen, met oa. s’ werelds mooiste druipsteengrotten in Grotti di Frassasi op slechts 20 minuten rijden.


Marche (De Marken) hebben wij zelf ook pas laat ontdekt en we vinden het eigenlijk nog mooier dan Umbrie en Toscane, omdat het toeristisch iets minder druk is, iets ‘minder ontdekt’ maar cultureel zeker even mooi zo niet mooier dan Umbrie en Toscane. We zitten in Rosora mooi centraal, binnen 2,5 uur ben je in Rome, Florence. Een uurtje rijden en je bent in Perugia, Gubbio, Assissi, In een half uur ben je aan de Adriatische kust (Senigallia, Ancona). De mooie basiliek van Loreto is in een uur te bereiken. (Schoenen)outlets op anderhalf uur. De kust van Conero is een absolute ‘must see’. Zelfs Venetie is te doen op een dag als je vroeg vertrekt.
Rosora is prima te bereiken via snelweg en autoweg en ligt slechts 10 minuten van de autoweg. In een half uur ben je bij het vliegveld van Falconara (Ancona). Je kunt rechtstreeks vliegen op oa. Weeze (Dusseldorf); een half uur van Nijmegen. Ook kun je eventueel nog vliegen vanaf Bologna, Rome en Perugia.


Pratelli 6 was tot voor kort onderdeel van de wijngaard en het landgoed wat aangrenzend is aan ons perceel. Ons huis is van scratch af aan opnieuw opgetrokken met gebruikmaking van oude materialen en elementen maar met een wat modernere inrichting, moderne keukens, badkamers etc. We hebben een professionele keuken waar gasten gebruik van kunnen maken (in overleg). Ieder appartement heeft verder een eigen kleine maar praktische keuken met een kleine koelkast. 2 Appartementen zijn vanuit de achterkant rechtstreeks vanaf de straat te bereiken, de andere 2 appartementen vanaf het grondstuk.

We hebben nog 2 bijgebouwen die de komende tijd nog verbouwd gaan worden tot appartementen en we gaan aan de slag met een nieuw infinity-

zwembad (als de vergunning rond is). We hebben nu wel een opzetzwembad waar gebruik van gemaakt kan worden.

We hebben daarnaast 2 mountain-bikes waar je gebruik van kunt maken en waarmee je de omgeving kunt verkennen, een mooie toertocht door het natuurgebied kan maken etc.

We hebben bovendien voldoende gratis parkeerplaatsen.