Appartement Urbino

Sfeervolle slaapkamer, zithoek met 4 designstoelen en tafel, (bed)bank, kleine keuken, badkamer. Uitzicht op de beide zijkanten van het huis, de tuin in en de straat op, over de landerijen. Airco op de kamer aanwezig evenals gratis Wifi. Praktische badkamer met toilet, bidet, wastafel en douchecabine. Op de slaapkamer een kledingkast. Mooie koele terracotta vloer, mooi uitzicht. Eigen ingang. In de tuin gezamenlijk zwembad, softtub, diverse zitjes. Vrij parkeren. Gratis gebruik van 2 mountainbikes.

Appartement Jesi

Sfeervolle slaapkamer, zithoek met 4 designstoelen en tafel, (bed)bank, kleine keuken, badkamer. Uitzicht op de zijtuin en de beide externe appartementen. Airco op de kamer aanwezig evenals gratis Wifi. Praktische badkamer met toilet, bidet, wastafel en douchecabine. Op de slaapkamer een kledingkast. Mooie koele terracotta vloer, mooi uitzicht. Eigen ingang. In de tuin gezamenlijk zwembad, softtub, diverse zitjes. Vrij parkeren. Gratis gebruik van 2 mountainbikes.

Appartement Fabriano

Sfeervolle slaapkamer, zithoek met 4 designstoelen en tafel, (bed)bank, kleine keuken, badkamer. Uitzicht op de zijkant van het huis, over de landerijen. Airco op de kamer aanwezig evenals gratis Wifi. Praktische badkamer met toilet, bidet, wastafel en douchecabine. Op de slaapkamer een kledingkast. Mooie koele terracotta vloer, mooi uitzicht. Eigen ingang. In de tuin gezamenlijk zwembad, softtub, diverse zitjes. Vrij parkeren. Gratis gebruik van 2 mountainbikes.